Medlemskab
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

God mad med havudsigt i Ålesund

Med havet på den ene side og majestætiske fjelde på den anden er Ålesund kendt som en af de smukkeste byer i Norge. En anden ting, der er unik ved Ålesund, er det fantastiske udvalg af fisk- og skaldyrsrestauranter og den store kærlighed til fine vine.

Fiske- og skaldyrsfest

Hvis du har lyst til at slå dig ned i et afslappet miljø og nyde alt godt fra havet, vil Ålesund ikke skuffe dig. Her kan du nemlig frit vælge mellem restauranter med et stærkt fokus på fisk og skaldyr. Takket være den fantastiske beliggenhed tager det ikke lang tid at finde restauranter med menuer fulde af friske fiskeretter eller barer med havudsigt lige fra din stol.

Hyggelige og dejlige barer

Drinks før middagen eller en pubcrawl sent om aftenen? Cocktails, lokal øl eller gode vine? Uanset anledningen, og hvad du er i humør til, kan du finde en hyggelig bar i den smukke kystby Ålesund. Har du lyst til klassiske bistroretter bagefter, er The Social Bar & Bistro på Quality Hotel™ Ålesund eller Quality Hotel™ Waterfront to fremragende valg – begge med havet som nærmeste nabo. Eller hvad med en vinsmagning på Arkivet Bar? Velkommen til Ålesund.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage