Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Kristiansund Norge

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer, møder og event i Kristiansund

Skal du have konference, møde eller måske et privat arrangement i Kristiandsund? I centrum af byen ligger vores hotel Quality Hotel® Grand, Kristiansund. Her kan du få hjælp med at arrangere det meste, du har brug for!

Skal du have et arrangement med fodboldklubben, et salgsmøde eller måske en konference, så passer hotellets lokaler perfekt til dig. Her får du hjælp med alt fra teknisk udstyr og overnatning til servering af popcorn og softice. Hotellet har lokaler til alt fra de store konferencer og ned til de små møder. På hotellet er der også adgang til både en restaurant og en bar. Har du derfor brug for mad og drikke til konferencen eller måske fødselsdagsfesten, så kan det let arrangeres her.

Med beliggenhed midt i centrum af Kristiansund er det let at komme til og fra hotellet. Kristiansund lufthavn, Kvernberget, ligger ikke mere end 15 minutter væk med bil eller taxa. Der er heller ikke langt fra kajen til hotellet, og her finder du en hurtigbad som går mellem Kristiansund og Trondheim.

Udenfor hoteldøren er der flere muligheder. I nærheden af hotellet ligger indkøbscenter og handelsgader, hvis du er interesseret i shopping. Med en sådan nærhed til havet, kan det måske være en idé at tage på fælles fisketur som teambuilding? Mellem Molde og Kristiansund går også den storslåede Atlanterhavsvej, hvor du kan fiske fra broerne og opleve den nok smukkeste, vej Norge har at byde på.

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.1.018 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.