Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Helsingborg Sverige

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og mødelokaler i Helsingborg

Vil du booke møde- eller konferencelokaler i Helsingborg? Med flere konferencehoteller i de centrale dele af byen er der mødelokaler til mange forskellige behov, om det er til en kickoff eller I har brug for et festlokale.

Med mødet eller konferencen på Clarion Grand Hotel® Helsingborg befinder I jer så centralt, I kan komme, med Stortorget lige udenfor hoteldørene og det middelalderlige tårn Kärnan et stenkast væk. Her er det muligt at booke alt fra det mindre mødelokale og minglelokaler til at arrangere større messer og banketmiddage.

På Comfort Hotel® Nouveau er det enkle mødekoncept i fokus. Her er der flere fleksible konferencelokaler og mødelokaler, som passer til såvel kickoff som bestyrelsesmødet. I kan også benytte jer af hotellets charmerende tagterasse. Hvorfor ikke planlægge en teammorgenmad, afterwork drinks eller et specialevent under åben himmel?

Både Clarion Grand Hotel Helsingborg og Comfort Hotel Nouveau ligger centralt i Helsingborg, med gåafstand til både folkeliv og populære turistattraktioner. På bare 5 minutters gåtur kommer du til Helsingborg C, også kaldet Knutpunkten, og færgen til Danmark. Fra Ängelholm-Helsingborg Airport tager det ca. 30 minutter med bil til vores hoteller.

Med sin smukke beliggenhed ved havet har Helsingborg en lang og spadseretursvenlig kystlinje. Her er der også rare cafeer, restauranter og barer at vælge imellem. For den badelystne er der også flere friluftsbade. I byen er der et rigt kulturliv med mange spændende museer at besøge såsom Dunkers kulturhus og Grafiska museum. Eller hvorfor ikke kigge nærmere på det populære Sofiero Slot og slotsparkens fantastiske have?

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.1.018 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.