Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Karlskrona Sverige

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konference i Karlskrona

Book lokalet til konferencen eller mødet med den bedste beliggenhed på Skeppsbrokajen, midt i det centrale Karlskrona. På Clarion Collection Hotel® Carlscrona har I havet som nabo og er blot et stenkast fra togstationen.

Karlskrona er en by med meget charme og historie, nøjagtigt som vores hotel. Den smukke glasfacade gør Clarion Collection Hotel Carlscrona til et vartegn i byen, og restaurantdelen stammer fra 1800-tallets magasin og pakhus, som blev brugt af de lokale handelsmænd. På hotellet er der detaljer, som knytter an til Karlskronas historie såsom kufferter og billeder af byens grundlægger, Karl XI.

På Clarion Collection Hotel Carlscrona er der to mødelokaler, som passer fremragende til det mindre bestyrelsesmøde, workshops eller konference. Du kan selvfølgelig få hjælp med alt, hvad der drejer sig om mad og drikke til mødet eller eventet, uanset om det handler om enklere eftermiddagskaffe eller frokost til hele teamet.

Karlskrona har Sveriges sydligste skærgård med 1650 øer og skær, og de lokale seværdigheder er helt i tråd med den maritime beliggenhed. Lige siden Karlskrona blev grundlagt i 1680 har Sveriges marinebase ligget her og i dag finder du også det prisbelønnede Karlskrona Marinmuseum. Den velbevarede orlogsby er desuden på UNESCO’s verdensarvsliste, så sørg for at gå en tur rundt i byen. Er du her om sommeren er der mange skærgårdsture og badevige at vælge imellem. Sørg for at få fisket i verdensklasse enten på egen hånd eller med guide.

Med konferencen på vores hotel er I tæt på den offentlige transport. Karlskronas centralstation ligger blot 5 minutter væk og til Ronneby flyveplads tager det ca. 40 minutter med bil.

 

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.