Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Karlskrona

Velkommen til Blekinge og orlogsbyen Karlskrona, der er kåret som et af Sveriges flotteste steder. Midt i skærgården finder du herlige butikker, interessante museer og overnatningsmuligheder af en høj kvalitet.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Med havet som nabo

I Karlskrona bor du med havet som din nærmeste nabo. Clarion Collection Hotel Carlscrona er en unik hotelperle ved Skeppsbrokajen – lige ved havet og kun 5 minutter fra togstationen. Hotelmiljøet er inspireret af byen og dens spændende historie. Her er du tæt på både kunstgallerier, små unikke butikker og smagfulde restauranter samt udendørsserveringer. Mange butikker er samlet rundt omkring de to gågader Ronnebygatan og Borgmästargatan. Den lækre glasfacade gør Clarion Collection Hotel Carlscrona til et vartegn i byen. I hotellets gård finder du en herlig udendørsplads med tilhørende have – perfekt til afslapning. Byen har en god beliggenhed ved motorvej E22, og fra Ronneby Airport tager det kun 30 minutter at nå ind til Karlskrona.

Afslapning og træning

Efter en lang dag i byen kan det være skønt at koble af. På hotellets moderne relax- og fitnessetage venter der en afslappende atmosfære med sauna, relaxområde og fitness. Her er der plads til både afslapning og samvær.

Oplev Karlskrona

Den solsikre orlogsby Karlskrona byder på masser af historie, og siden 1998 har byen været at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste. Med sine mange badesteder, vandreruter og et naturreservat er Karlskrona med årene blevet et af Sveriges mest populære turistmål. Oplev det interessante marinemuseum og Kungsholms fort eller den hyggelige Wämöpark – i Karlskrona er der ikke langt til hverken aktiviteter eller herlig natur.    

 

Konference, møder og lokaler i Karlskrona

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Karlskrona? Du finder vores udvalg her.  

 

Nærliggende destinationer

Kalmar

 

Læs mindre
2 hoteller i Karlskrona

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.