Medlemskab
Mennesker socialiserer på en tagbar med udsigt over bysilhuetten under en klar himmel.

Sky Terrace – sommeraftener over Helsinkis tage

Oplev uforglemmelige sommeraftener på Klaus K tagterrasse – Sky Terrace. Nyd solen og gode drinks, hav det sjovt med vennerne, og skab skønne sommerminder.

En unik tagbar i centrum af Helsinki

Klaus K's tagbar, Sky Terrace, er en unik bar midt i Helsinki, som kombinerer friske drinks med en vidunderlig udsigt over byen. Denne elegante rooftop bar ligger på hotellets tag og tilbyder de besøgende en fredelig pause fra byens travlhed. Sky Terrace er det perfekte sted at nyde solnedgangen, en romantisk aften med din udkårne eller en afslappende eftermiddag med vennerne. Baren er kendt for sin fremragende service og lækre drinks, som gør hvert besøg til en særlig oplevelse. Terrassen er åben til langt ud på aftenen om sommeren.

Et unikt festlokale

På sommerfredage gæster forskellige DJ's Sky Terrace, hvilket gør det til det perfekte sted at starte weekenden. Du kan også arrangere private fester på Sky Terrace! Klaus K's tagterrasse byder på en fantastisk atmosfære og har været vært for mange fødselsdage, intime bryllupper og festlige afslutninger.

Mennesker socialiserer på en tagterrasse med drinks, bygninger i baggrunden, på en solskinsdag.Luftperspektiv af bygader ved skumring med sløret bevægelse af en forbipasserende sporvogn, oplyste bygninger og en udendørsterrasse i forgrunden.Stadsbillede med fremtrædende katedral, sløret forgrund med bagside af en persons hoved, skyer ovenover.En udendørsterrasse med moderne siddepladser, glaspaneler og skarpe blå akcenter, under en klar himmel.

Sky Terrace

Helsinki