MedlemskabMine bookingerKundeservice
Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro

Restaurant med udsigt over Helsinki havn

Book nu

Velsmagende mad og drikke, godt selskab og en fantastisk atmosfære – velkommen til The Social Bar & Bistro! Her er alle velkomne, uanset anledningen. Nyd en omfattende bistromenu med noget for enhver smag og ikke mindst en fantastisk udsigt over Helsinkis havn og bymidte.

Klassiske retter på moderne vis

The Social Bar & Bistro byder på klassiske bistroretter med et moderne twist, der forkæler dine smagsløg. Retterne på menuen ledsages af et bredt udvalg af øl, europæiske vine og selvfølgelig en række alkoholfrie alternativer. Der er noget for enhver smag, uanset om man er til en frisk salat, ønsker en lækker pastaret eller en saftig burger. Et perfekt sted for selskaber med mange forskellige smagspræferencer. Nyd en hyggelig, social atmosfære og en livlig, imødekommende stemning.

Mad og drikke med havudsigt

Du finder The Social Bar & Bistro ved siden af det unikke hotel Clarion Hotel® Helsinki. Restauranten ligger i det gamle havnemagasin Makasiini, der er designet af den finske arkitekt Lars Sonck og har en historie, der går helt tilbage til 1930'erne. Restaurantens beliggenhed sikrer en magisk udsigt over havet, Helsinki havn og byens centrum. Slå dig ned, nyd god mad og drikke, og lad dig forundre over den fantastiske udsigt, der møder øjet på The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

A burger and fries on a plate at The Social Bar & Bistro.

The Social Helsinki

Helsinki

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Tyynenmerenkatu 2, 00220 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +358-10-8503820
 • emailContactE-mail
  helsinki@socialbarbistro.fi
 • calendarBordreservation
  Book nu