MedlemskabMine bookingerKundeservice
Ocean view from the table at The Social Bar & Bistro in Ålesund.

The Social Bar & Bistro – bistro med et twist i Ålesund

The Social Bar & Bistro, på Quality Hotel™ Ålesund, nyder en perfekt beliggenhed i Ålesund centrum og byder på klassiske, smagfulde bistroretter med et moderne twist. Her er der noget for enhver smag, hvad enten du leder efter en lille bid mad eller et større måltid.

God mad i afslappede omgivelser

Det er ikke meget, der slår god mad, noget lækkert i glasset og hyggeligt selskab, hvor man kan tale om stort og småt. The Social bygger på konceptet om, at alle er sociale væsner, som ønsker at føle tilhørighed og sammenhold - og det er netop denne følelse, The Social Bar & Bistro ønsker, at du skal sidde med, når du fortærer dejlige, klassiske bistroretter i afslappede omgivelser. Du kan forresten forvente at blive overrasket – restauranten giver nemlig retterne et uventet og moderne twist.

Alt fra pasta til burgere

Start gerne med nogle lækre snacks eller en tallerken med italienske fristelser, for blot at nævne nogle få muligheder. Herefter kan du prøve alt fra klassiske pastaretter til klassiske favoritter som Cæsarsalat og saftige burgere. Her finder du helt enkelt mad til enhver anledning, og selvfølgelig et rigt vinkort og kolde øl! Om sommeren kan du sidde på terrassen, som vender ud mod havet, og hygge dig med friske drikkevarer og et skønt måltid mad i solen.

Modern interior at the restaurant of The Social Bar & Bistro in Ålesund.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.The terrace at Quality Hotel Ålesund.Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Ålesund

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sorenskiver Bullsgate 7, 6002 Ålesund
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 16 00 00
 • emailContactE-mail
  alesund@socialbistro.no
 • calendarBordreservation
  Book nu