Medlemskab
Waterfront table at restaurant The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Waterfront, Ålesund.

The Social Bar & Bistro – bistro på Ålesunds solside

Se menuen

Velkommen til The Social Bar & Bistro, beliggende centralt i Ålesund. Med udsigt mod fjord og bjerg kan du nyde dejlige, klassiske bistroretter med et moderne twist. Her er der noget for enhver smag!

Klassiske retter med udsigt

Intet er som kombinationen af god udsigt, noget godt i glasset og noget smagfuldt på tallerkenen. Alt dette får du på The Social Bar & Bistro, som ligger på den solrige sydside af Ålesund. Her kan du tage vennerne, familien eller dagens date med og nyde klassiske bistroretter med et moderne – og måske ofte uventet – twist. Ikke mindst kan I se ud over fjord og bjerge, mens I taler om alt og ingenting, i et afslappet og socialt miljø.

Din anden stue?

The Social Bar & Bistro bygger på et koncept om, at vi alle er sociale væsner, som ønsker følelsen af tilhørighed – specielt når vi er væk fra hjemmet og måske i en ny by eller i et nyt land. Det er denne stemning, restauranten ønsker at formidle. Se gerne på det som din anden stue – her er der fokus på sammenhold, komfort, hjertelige samtaler og afslappede øjeblikke. Tag turen, og nyd alt fra klassiske pastaretter til saftige burgere. Her er der noget for alle. Og selvfølgelig; et rigt vinkort og kold øl!

A colorful fish dish at restaurant The Social.The restaurant sig of The Social Bar & Bistro.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Lørdag

  18:00 - 22:00

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Nedre Strandgate 23-25, 6004 Ålesund
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 11 19 00
 • emailContactE-mail
  waterfront@socialbarbistro.no
 • calendarReservation
  Book nu