Medlemskab
Arendel, Coast

Mad og drikke i smukke Arendal

Velkommen til en idyllisk maddestination, hvor du finder noget for enhver smag og lejlighed. Nyd god mad og drikke med udsigt over vandet i det livlige og hyggelige Arendal.

Udforsk skærgårdsperlen Arendal

Ved kysten i Sørlandet ligger den populære sommerby Arendal. Arendal er en rigtig skærgårdsperle, der har meget at byde på med nærhed til det meste. Der er mange spisesteder, og hvad kan være bedre end at nyde en fantastisk middag eller en skøn drink ved vandet? I sommermånederne byder Arendal på et aktivt bådliv, og der er mange muligheder for at kombinere hyggelige restaurantbesøg med udsigt over vandet, bådene og havnen.

Alt inden for rækkevidde

Her finder du mange spændende restauranter og barer, som er gennemsyret af Arendals idylliske charme. Gå fra sted til sted og nyd, at alt er inden for rækkevidde. Hvorfor ikke starte med en frokost på en af de mange udendørs serveringer i Arendal og slutte aftenen med en hyggelig middag på The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel® Tyholmen. Hvis du ikke er klar til at gå i seng, er der flere barer langs molen, som byder på gode drinks og livemusik.

Arendal

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference