MedlemskabMine bookingerKundeservice
Two wine glasses clinking at a restaurant in Bergen.

The Social Bar & Bistro

Klassiske retter i Bergen

Ved kysten midt i Bergen centrum, og med en fantastisk udsigt over den berømte Bryggen, kan du nyde mad fra havet og klassiske bistroretter i et afslappet og socialt miljø på The Social Admiral.

Klassiske retter med et twist

The Social Admiral kender værdien af at være social over et godt måltid mad – og med en fantastisk udsigt som bagtæppe. Restauranten ligger godt placeret på Clarion Hotel® Admiral – lige ved kysten og med en fantastisk udsigt over Vågen og den verdensberømte Bryggen. Her får du serveret de lækre klassiske retter, du elsker. Måske kan du lide dem endnu mere efter et besøg her?

Udendørsservering og fantastisk udsigt

Vil du gerne nyde maden udenfor? Så kan du tage vennerne eller kæresten med ud på den langstrakte terrasse, der ligger lige over havet. Et mere idyllisk sted at indtage et måltid mad på en solskinsdag i Bergen skal man lede længe efter. Med molen som bagtæppe er det kun naturligt at servere "catch of the day" fra lokale kvalitetsleverandører som supplement til de klassiske bistroretter. Måltidet kan med fordel afsluttes i sofaen i barområdet. Velkommen til et socialt mødested!

The Social Bar & Bistro

Chef speaking to customers at a restaurant with a beautiful view of Bergen.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Table setting at restaurant The Social Admiral in Bergen.

The Social Admiral

Bergen

Menu

Åbningstider

  • Mandag - Lørdag: 17:00 - 21:30