Medlemskab
A colorful fish dish at restaurant The Social.

Opdag restaurant- og barudvalget i Florø

Florø er et ferieparadis med en unik landsbystemning og fantastisk kystlandskab. Byen er kendt for sin fiskeriarv og består således af flere restauranter, der har guldkorn fra havet på menuen. På Florøs barer og pubber kan du nyde nøje udvalgte drikkevarer i skønne omgivelser.

Mad og drikke i topklasse

Restaurant Bryggekanten hører under Quality Hotel Florø og er et populært mødested for såvel hotellets gæster som andre turister og lokale beboere. Restaurant Bryggekanten byder på en storslået udsigt over havnen og har både en stor à la carte-menu og et spændende udvalg af småretter. På Comfort Hotel Florø ligger til gengæld restauranten Bolette, som har en solid bæredygtighedstankegang. Her serveres der frokost samt kaffe, cocktails og aftensmad i afslappede omgivelser.

Udforsk den kulinariske scene i Florø

Hyggelig bistro, enkel café, dejlig isbod eller luksuriøs restaurant? Uanset hvad du har lyst til, kan du være sikker på, at Florø har det. Mange af restauranterne i Florø har et stort fokus på fisk og skaldyr fra lokalområdet, men du finder også restauranter med f.eks. det asiatiske køkken. Barerne og pubberne har også et bredt udvalg af drinks for enhver smag.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference