Medlemskab
Interior at Bolette at Comfort Hotel Victoria Florø

Bolette - socialt mødested midt i Florø

Midt mellem bakker, bjerg og fjorde i Florø ligger den hyggelige restaurant, Bolette. Her kan du nyde velsmagende retter fra en à la carte-menu i det, der er et naturligt og socialt mødested i Florøs centrum.

À la carte-menu og sociale omgivelser

Uanset om du besøger den smukke vestlandsby Florø eller bor i nærheden, er Bolette det perfekte sted at svinge forbi til god bid mad i sociale og uformelle omgivelser. Her kan du nyde lækre og velsmagende retter fra en à la carte-menu i godt selskab med enten venner, kolleger, familie eller kæreste - eller selvfølgelig nyde tiden helt alene. Bolette er restauranten for alle.

“Easy – planet – enjoy”

Bolette ønsker, at det skal være nemt at komme forbi til kaffe, cocktails eller aftensmad. Restaurantens motto er "easy – planet – enjoy", hvilket netop formidler, at dette skal være et naturligt og socialt mødested til alle anledninger. Restauranten går også op i bæredygtighed og gør derfor sit for at tage sig af både mennesker og naturen. Kom og besøg Bolette, og nyd god mad og drikke, dejlig musik og en hyggelig stemning - her vil alle hygge sig.

Tæt på centrum med historie i navnet

Bolette ligger i forbindelse med Comfort Hotel® Florø, blot 5 minutter fra lufthavnen og midt i centrum af Florø. Fun fact: Vidste du, at restauranten har fået sit navn fra Bolette Helmers Olsen? Kvinden, der i slutningen af 1800-tallet grundlagde hoteldriften i Florø? Det er måske ikke den sjoveste fun fact at prale af i festlige sammenhænge, men måske kan du imponere nogle historieinteresserede venner, mens du skåler for livets herligheder inde i restauranten?

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Lørdag

  17:00 - 21:30

 • Søndag

  Middag

  • Mandag - Lørdag

   17:00 - 21:30

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Markegata 43, 6900 Floro
 • contactPhoneTelefon
  +47 57 75 25 55
 • emailContactE-mail
  co.floro@strawberry.no
 • calendarReservation
  Book nu