Medlemskab
Fredrikstad town

Populære restauranter og barer i Fredrikstad

Fredrikstad er måske ikke den første by, du kommer til at tænke på, når vi siger "kulinarisk mekka", men kom og lad dig overbevise! I denne hyggelige Østfold-by finder du ganeinspirerende mad både langs havnepromenaden, i Den Gamle By og på hotellerne.

Stor variation i spisesteder

På Østlandet, nærmere bestemt i Østfold, finder du Norges første renæssanceby, Fredrikstad. Her kan du gå en tur langs havnepromenaden, mens du ser ud over Glomma-flodens udløb, eller du kan besøge den hyggelige Gamle By, som er Nordeuropas bedst bevarede fæstningsby (nogle vil sige, at den gamle bydel alene retfærdiggør et besøg i Frederikstad). Uanset hvor du er, er der altid en restaurant i nærheden af ​dig, og Fredrikstad tilbyder et stort udvalg af spisesteder.

Nogle af Norges bedste råvarer

Hele Østfold-regionen er kendt for at have nogle af Norges bedste råvarer, så kokke og køkkenchefer har her et godt grundlag for at få succes med at tilbyde lokale, årstidens retter på menuen – det afspejler sig også i Fredrikstad. Maden har ikke rejst langt fra de mange gårde rundt om i byen, og fisken skal ikke langt, før den rammer tallerkenen. Vil du have "noget af det hele", er The Social Bar & Bistro et godt sted at tage hen - her får du årstidens klassiske bistroretter med et twist.

Fredrikstad

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage