MedlemskabMine bookingerKundeservice
A bowl with mussels served at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – bistroretter i Langesund

Længst ude i Langesunds smukke skærgård finder du The Social Bar & Bistro. Her kan du vælge mellem en række klassiske bistroretter - alle med et moderne twist. Kom og nyd synet af havudsigten i kombination med velsmagende retter. Retterne passer til både store og små.

Klassiske retter i uformelle omgivelser

The Social Bar & Bistro ligger i det familievenlige hotel Quality Hotel™ Skjærgården og er et perfekt sted at fylde energireserverne op efter en dag i hotellets helårsåbne badepark eller efter at have udforsket Langesunds kulturliv. Måske har du også besøgt det store Geopark-område omkring hotellet? Træd ind i afslappede og uformelle omgivelser, og nyd velsmagende, klassiske bistroretter med et moderne og uventet twist. Øllen er altid kold, og vinkortet byder på vine fra alle verdenshjørner.

Fra pasta til burger og alt derimellem

Social Bar & Bistro er stedet for hyggelige samtaler og afslappende stunder, uanset hvem du tager med (eller om du kommer alene). Her kan du læne dig tilbage i hyggelige og sociale omgivelser og lade dig friste af alt fra klassiske pastaretter til saftige burgere og all-time-favoritter som Cæsarsalat og... ja, du finder det meste her! Dette er en restaurant, der er perfekt til enhver anledning, uanset om du har kolleger, svigerforældre, venner eller børnene med.

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Stathelleveien 35, 3970 Langesund
  • contactPhoneTelefon
    +47 35 97 81 00
  • emailContactE-mail
    q.badeparken@strawberry.no