Medlemskab
The terrace at Farris Bad in Larvik.

Takterrassen – mad, drinks & Larviks bedste udsigt

Larviks flotteste udsigt finder du – efter vores mening – på Takterrassen, placeret på toppen af spahotellet Farris Bad. Nyd synet af fjorden med grillmad og dejlige sommerdrinks på menuen!

Fjordudsigt på toppen af Farris Bad

Der er ikke meget, der slår en skøn udsigt, noget godt i glasset, sol og rigtig god grillmad. Alt dette kan du få på Takterrassen. Men ikke nok med dét; med Takterrassens unikke placering på toppen af spahotellet Farris Bad, helt nede ved Larviksfjorden, kan du også kombinere besøget med nogle timer i den unikke spa eller med en dag på stranden ved siden af. Takterrassen er et perfekt sted at være både midt på dagen, før andre gøremål, og som en afslutning på en indholdsrig dag.

Grillretter, varierede drikkevarer og golf

På Takterrassen finder du flere spændende grillretter på menuen, og selvfølgelig masser af dejlige sommerdrinks. Varmelamper sørger for at forlænge sæsonen. Vidste du forresten, at Norges flotteste golfanlæg, Larvik Golfklubb, kun ligger 2 km herfra? Hvad med at fylde maven op med god mad og drikke før eller efter golfrunden? Uanset hvad dagen måtte bringe, kan du læne dig tilbage i skønne loungemøbler og lade fjorden og hyggelige mennesker fylde hver celle i din krop!

Ocean view from the terrace at Farris Bad in Larvik.

Takterassen

Larvik