Medlemskab
A couple eating lunch by the window at Matbaren at Norefjell Ski & Spa.

Matbaren – bar med hjemmelavet pizza i Norefjell

En dag til fods eller på ski kræver opladning af batterierne, og så er Matbaren på Norefjell Ski & Spa det perfekte sted at smutte forbi. Her kan du læne dig tilbage i en uformel atmosfære, mens du nyder lækker hjemmelavet pizza eller blot lidt godt i glasset.

Drop-in og uformel atmosfære

Matbaren ligger på 1. etage i hotellet Norefjell Ski og Spa, under 2 timers køretur fra Oslo, og den er derfor perfekt placeret til et hurtigt besøg efter en lang dag på skibakken eller efter en vandretur i bjergene. Her er det drop-in og uden bordreservation, og en uformel og behagelig atmosfære er dét, der møder dig. Matbaren byder blandt andet på et stort udvalg af hjemmelavet pizza og selvfølgelig diverse drikkevarer. Det er også muligt bare at hygge sig med en forret eller en dessert.

Italienske pizzaer og à la carte-menu

I Matbaren får du ikke bare den traditionelle “amerikanske” pizza, du kan også vælge blandt velsmagende italienske pizzaer, både røde og hvide. Og selvfølgelig finder du deres egen bønepizzamenu! Frister det med noget andet end pizza, findes der også diverse småretter, burgere og en à la carte-menu med diverse lækre retter. I Matbaren kan du med andre ord komme forbi for en hurtig snack, en lille drikkepause eller en komplet 3-retters. Valget er dit!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Fredag

  12:00 - 22:00

 • Lørdag - Søndag

  10:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Bøseter, 3543 Norefjell
 • contactPhoneTelefon
  47 32 14 82 00
 • emailContactE-mail
  +booking@norefjellskiogspa.no