Medlemskab
Dessert on a stone tile plate at Restaurant 815 at Norefjell Ski & Spa.

Restaurant 815 – god mad og skønt vue i Norefjell

Intet smager lige så godt som et velkomponeret måltid efter en lang dag på pisterne eller nogle timer i en skøn spa. Nyd måltidet, du fortjener, og “craver”, på Restaurant 815. Den ligger på toppen af Norefjell Ski & Spa!

3-retters og børnebuffet

Maden smager altid bedre efter en lang dag på skipisterne, en skøn vandretur i bjergene eller et par timer i spa. Restaurant 815 i Norefjell Ski & Spa, 2 timer fra Oslo, kender værdien af et godt måltid, og disker op med velsmagende retter for både store og små. Her får du både 3-retters og børnebuffet, og måltidet kan nydes med en herlig udsigt fra store vinduer på toppen af hotellet, som i flere år er blevet udnævnt som Norway’s Best Spa Resort.

Sunde råvarer og skøn udsigt

Køkkenet fokuserer på brug af sunde og friske råvarer for at skabe en madoplevelse, der giver dig både en kulinarisk oplevelse og masser af energi. Alt ligger til rette for en perfekt afslutning på en indholdsrig dag – restauranten er omgivet af store vinduer, som giver et naturligt og godt lys og skaber en flot og naturlig ramme om måltidet. Læn dig tilbage med familien, gode venner eller kæresten, og lad de gode smage fylde munden – og selvfølgelig med noget lækkert i glasset ved siden af.