Medlemskab
Interior at restaurant Brasserie X in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Smagfulde måltider ved Gardermoen

Et par stenkast fra Norges største lufthavn, Oslo Lufthavn, finder du den moderne restaurant The Social Bar & Bistro. Her bliver du mødt af en velsmagende og ukompliceret a la carte-menu med årstidens råvarer.

Restaurant med sæsonbaserede råvarer

Quality Airport Hotel Gardermoen finder du a la carte-restauranten The Social Bar & Bistro, som byder på en række velsmagende retter med fokus på årstidens råvarer. Her kan du f.eks. starte middagen med ost og charcuteri, inden du går videre til restaurantens gæstefavorit – The Social Burger. Rund måltidet af med noget sødt eller måske noget syrligt eller surt – du finder nemlig også lækre desserter på menuen.

Ukomplicerede retter til store og små

The Social Bar & Bistro har fokus på mad af høj kvalitet. Madfilosofien er baseret på ukomplicerede og velsmagende måltider lavet fra bunden. Med en sæsoninspireret menu giver kokkene dig en smagsoplevelse, der ikke kun er en fryd for ganen, men som også er selve kilden til energi, mod og begejstring. Her er det lige så almindeligt at sidde alene som at sidde sammen i små eller store grupper, og alle – både unge og ældre – er velkomne.

GranBar og Q-Zone lige ved siden af

Få skridt fra restauranten finder du baren GranBar. Med en afslappende atmosfære er baren et naturligt mødested for en forfriskende drink og socialt samvær. Slå en kollega, ven eller kæreste i shuffleboard og bordfodbold. Ved siden af finder du Q-Zone, som er et socialt mødested, hvor I kan have en sjov aften. Har du f.eks. misset et fly, er der ingen grund til at hænge med hovedet. Lær dine venner bedre at kende gennem kortspil og shuffleboard. Her er der åbent hele døgnet!

The Social Bar & Bistro

Green sofa at restaurant The Social in Oslo.Seating area at restaurant The Social in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Søndag

  18:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Lokivegen 7, 2067 Jessheim
 • contactPhoneTelefon
  +47 63 92 61 74
 • emailContactE-mail
  q.gardermoen@strawberry.no
 • calendarReservation
  Book nu