MedlemskabMine bookingerKundeservice
Interior at restaurant Bistro X in Oslo.

Restaurant i bydelen Hasle

Smagfuld mad på The Social Bar & Bistro i Oslo

Lige uden for Oslos centrum ligger The Social Bar & Bistro, som byder på enkel og ukompliceret mad lavet fra bunden. Her kan du nyde velsmagende måltider i dejligt, afslappet miljø.

Ukompliceret og god mad Afslappet

En kort metrotur fra Oslos centrum finder du The Social Bar & Bistro på Hasle. Et lille fun fact for dem, der allerede kender Oslo: Der er lige så langt mellem Oslo S og Hasle, som der er mellem Oslo S og Majorstuen. Men nok om beliggenheden – hvad får du at spise på stedet? Jo, god mad med europæiske rødder, lavet med nordiske råvarer. The Social Bar & Bistro gør ikke maden mere kompliceret, end den bør være, men maden laves altid fra bunden. Den er både velsmagende og næringsrig.

Afslappet stemning og rimelige priser

The Social Bar & Bistro er en afslappet og uformel restaurant med moderne indretning. Menukortet består af et godt udvalg af retter, og priserne er heller ikke urimelige. Du kan kigge forbi med en ven, kæreste eller hele familien, inden du skal videre i biografen, teatret eller andet, du vil bruge din tid på i Oslo. Eller hvad med at nyde et godt måltid mad efter at have tilbragt et par timer i den store konferencesal på Quality Hotel™ Hasle Linie – hotellet, der også huser restauranten?

Spændende drinks og shuffleboard

Uanset om du er på forretningsrejse, konference eller på ferie med en, du holder af, er det rart at kunne slappe af med en kølig drink i en bar efter et lækkert måltid mad. Så er The Social Bar & Bistro perfekt for dig - der er ingen grund til at bevæge dig langt! Ønsker du simpel mad og en drink (eller fem!), kan du gå direkte i baren, da de udover at servere spændende drinks også serverer småretter. Og hvad med et spil shuffleboard mellem drinksene? Om sommeren anbefales det at sidde på barens udendørs siddepladser.

Restaurant i bydelen Hasle

Interior at restaurant Bistro X in Oslo.Indoor seating area at restaurant Bistro X in Oslo.

The Social Hasle Linie

Oslo

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Bøkkerveien 150579 Oslo , Norway
  • contactPhoneTelefon
    +47 21 95 78 00
  • emailContactE-mail
    booking.haslelinie@strawberry.no