MedlemskabMine bookingerKundeservice
Table setting at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.

Eppel Bar & Restaurant - mad og drikke i et socialt miljø

Eppel Bar & Restaurant i Sogndal er det naturlige mødested til en forfriskende drink, lækker mad og socialt samvær. Afslut gerne et godt måltid med en omgang shuffleboard eller billard. Velkommen til baren og restauranten, som må siges at have den bedste beliggenhed i Sognefjorden!

Velsmagende mad tæt på "alt"

Eppel Bar & Restaurant er en af flere restauranter på Quality Hotel™ Sogndal. Her er du tæt på alt, som sker i byen, samtidig med at du har rolige omgivelser og skønne naturoplevelser lige uden for døren. Nyd den gode mad, som de dygtige kokke her er så berømte for, enten før eller efter en skøn dag ude i naturen. Bare husk at bestille bord i forvejen, hvis du ikke bare skal besøge baren.

Lokale og internationale drinks

Eppel er et socialt mødested og har en velfyldt bar med alle udskænkningsrettigheder. De har ikke kun et godt udvalg af internationale drikkevarer, men du finder også masser af lækre, lokale drinks, såsom Balder og Balholm, samt et udvalg af kaffedrinks, cocktails, Prosecco, mineralvand og juice. Efter middagen, løbeturen, en konference eller blot en lang dag er det afslappende at sætte sig ned med en god drink.

Udendørsservering, shuffleboard og billard

Om foråret og sommeren er det noget helt særligt at sidde ude i hotellets have med udsigt til bjergene og Sogndalsåen. Her kan du nemt bestille ved hjælp af en QR-kode. Mens bartenderen tilbereder drinken, kan du sidde og hygge dig. Dette er det perfekte sted for socialt samvær; måske skal I udnytte stedets shuffleboard og billardfaciliteter. Kom ind og spis, spil, hæng ud med vennerne og nyd stemningen efter en vandretur på bjerget eller langs fjorden - begge dele findes lige uden for døren.

Lounge area at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.Chef serving food at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.The bar area at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.The interior at Eppel Bar & Restaurant in Sogndal.

Eppel Bar & Restaurant

Sogndal

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Gravensteinsgata 5, N-6856 Sogndal
 • contactPhoneTelefon
  +47 57 62 77 00
 • emailContactE-mail
  q.sogndal@strawberry.no
 • calendarBordreservation
  Book nu