MedlemskabMine bookingerKundeservice
Colorful bar area at restaurant Vågal Burger & Gin at Quality Hotel Sogndal.

Vågal Burger & Gin – for gin- og burgerfans

Book nu

Vågal Burger & Gin i Sogndal må siges at have Sognefjordens bedste beliggenhed. Med smukke naturoplevelser lige uden for døren er dette et perfekt sted at koble af med en rigtig god burger og noget godt i glasset efter en lang dag.

Bøf, vegetar og førsteklasses burgere

Med udgangspunkt i førsteklasses råvarer og dygtige kokke inviteres du til en spændende madoplevelse hver eneste dag på Vågal Burger & Gin. Menuen er en drøm for dig, der elsker burgere, men du finder også klassiske alternativer såsom bøffer og vegetarretter. Vågal Burger & Gin ligger på Quality Hotel™ Sogndal, så her kan du kombinere overnatning, god mad og drikke og en herlig tur på bjerget eller langs fjorden – du kan også bare komme forbi, hvis du er i nærheden og er småsulten.

Uformel og dejlig atmosfære

Tag venner, kæresten, familien, kollegerne eller Tinder-daten med, og nyd den afslappede atmosfære med smagfulde madretter, fantastiske burgere og skønne drinks i herlig forening. Vågal Burger & Gin byder på hyggelige lokaler, som giver en uformel og god ramme omkring dit måltid. I samme afdeling finder du baren, med et bredt og rigt barkort bestående af alt fra trendy drinks til lokale bryggeriprodukter. Velkommen!

The outside of restaurant Vågal Burger & Gin.Warm interior at restaurant Vågal Burger & Gin at Quality Hotel Sogndal.

Vågal Burger & Gin

Sogndal

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Gravensteinsgata 5, N-6856 Sogndal
 • contactPhoneTelefon
  +47 57 62 77 00
 • emailContactE-mail
  q.sogndal@strawberry.no
 • calendarBordreservation
  Book nu