Medlemskab
Interior details at restaurant Brasserie X in Stavanger.

The Social Bar & Bistro på Quality Airport Hotel Stavanger

The Social Bar & Bistro på Quality Airport Hotel Stavanger serverer gode og ukomplicerede retter lavet fra bunden. Hvis du bare har lyst til noget forfriskende at drikke, finder du den perfekte bar her. Velkommen til et socialt mødested med noget for enhver smag!

Hyggelig restaurant ved Sola

Ved siden af Stavangers lufthavn, ved Sola, finder du The Social Bar & Bistro. Her serveres der mad lavet fra bunden med inspiration fra europæiske retter. Kokkenes sæsoninspirerede menuer giver dig lækre retter, der bygger på nordiske råvarer. Udover en god middag kan du også spise frokost på stedet. Rygtet siger, at det er regionens bedste buffet. Selv om søndagen serveres der en dejlig buffet med kolde og varme retter. En søndagsfavorit blandt børn er restaurantens legerum med film og spil.

Lækre drinks i baren

Baren på The Social Bar & Bistro er en hyggelig bar centreret omkring en pejs. Efter middagen, konferencen eller løbeturen er det befriende at sætte sig ned i baren med noget godt i glasset. De dygtige bartendere kan overraske dig med spændende drinks - hvis du er i humør til det. Baren er Solas naturlige mødested og er velegnet til alle lejligheder, uanset om du har været ude i kulden og vil varme dig med lidt rødvin, har haft en lang dag på arbejdet og vil slappe af, eller om du vil se en fodboldkamp.

Dining table at restaurant Brasserie X in Stavanger.Interior at restaurant Brasserie X in Stavanger.

The Social Stavanger Airport

Stavanger

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Sømmevegen 1, 4055 Sola
  • contactPhoneTelefon
    +47 51 94 20 00
  • emailContactE-mail
    q.stavanger@strawberry.no