Medlemskab
Colorful food plates lined up for serving at restaurant.

Populære restauranter og barer i Steinkjer

Steinkjer, idyllisk beliggende dybt inde i Trondheimsfjorden i Trøndelag, byder på mad for alle smagsløg. Byens hyggelige centrum og omegn byder på alt fra klassisk norsk mad og saftige bøffer til asiatiske og italienske retter.

Populær destination for madelskere

Er der en del af landet, man bør besøge som madelsker, så er det Trøndelag. Dette område midt i det langstrakte land er blevet et af de mest populære rejsemål for madelskere fra hele Europa, og ikke uden grund: Det blev udvalgt som Europæisk Madregion 2022! Nærmere bestemt modtog Trønderlag prisen "European Region of Gastronomy". En pris, som ingen anden norsk region eller by har modtaget tidligere.

Fokus på lokal mad og specialiteter

Så hvad betyder sådan en madpris, som et samlet internationalt hold af madeksperter står bag? Jo, prisen hylder og fortæller, at Trøndelag er helt fokuseret på lokal mad og lokale specialiteter. Rejser du til Steinkjer, Trondheim eller andre steder i Trøndelag, kan du med andre ord forvente dig skønne råvarer, som andre byer kun kan misunde. Det gør det værd at tage turen.

Fest, bryllup, konfirmation

Skal du arrangere en festmiddag, bryllup, konfirmation eller andet, og vil du have, at alle omkring bordet siger MUMS med store bogstaver? Så kan du bl.a. sætte Restaurant Quality Hotel Grand i sving. De skræddersyer menuer efter dine ønsker – ja, hvis deres festmenu ikke frister nok. Du kan selvfølgelig også bare tage din kæreste med her til en romantisk aften. Og er du ny i byen, anbefaler vi en byvandring, for her er der meget historie!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference