MedlemskabMine bookingerKundeservice
Dishes from above at a table at Funktionærmessen Restaurant at the hotel Funken Lodge in Svalbard.

Funktionærmessen Restaurant – med Svalbard-retter

Book nu

På Funktionærmessen Restaurant på Svalbard er du garanteret en kulinarisk oplevelse som ingen anden. Her kan du nyde internationale retter og arktiske specialiteter sammen med et rigt udvalg af gode drinks.

Historie møder innovation

Funktionærmessen er et af Longyearbyens mest historiske spisesteder, hvor mineselskabets funktionærer engang nød deres måltider med en fantastisk udsigt over byen og de omkringliggende bjerge. Efter en omfattende renovering i 2017 slog restauranten dørene op, som vi kender den i dag. Her venter en kulinarisk oplevelse, der er præget af enestående service, råvarer af højeste kvalitet og en fantastisk udsigt.

Rigt udvalg af vin og champagne

À la carte-menuen byder på nøje sammensatte retter, inspireret af et internationalt køkken, og du vil bestemt ikke fortryde at prøve restaurantens signaturretter – kongekrabbe og tørmodnet Côte de Bœuf. Restauranten kan også prale af et vinkort med over 300 forskellige typer, og kælderen er proppet med gode årgangsflasker – især fra velrenommerede Bordeaux-producenter. Oven i det hele har restauranten nok det bredeste udvalg af champagne i Norge, med over 70 varianter!

Winemaker’s Dinner

Flere gange om året inviterer Funktionærmessen Restaurant i samarbejde med kendte og prominente vinhuse til Winemaker's Dinner i restauranten. Vinleverandørerne præsenterer spændende vine, mens køkkenet serverer udsøgte retter, der passer perfekt til vinene. Winemaker's Dinner er populær blandt både besøgende og fastboende, og vi anbefaler, at du reserverer bord hurtigt, så du ikke går glip af denne unikke oplevelse.

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Road 212-4, 9171 Longyearbyen, Svalbard
 • contactPhoneTelefon
  +47 79 02 62 00
 • emailContactE-mail
  info@funkenlodge,com
 • calendarBordreservation
  Book nu