Medlemskab
Wine glasses

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro – klassiske retter i Tønsberg

The Social Bar & Bistro –ar en perfekt beliggenhed med en fantastisk panoramaudsigt over havnen og molen i Tønsberg. Menuen består af klassiske bistroretter med et moderne twist - der er noget for enhver smag!

Perfekt beliggenhed

Midt på molen i kystbyen Tønsberg ligger Quality Hotel™ Tønsberg og restauranten The Social Bar & Bistro. Hvis der er et sted, du vil spise i Tønsberg, så er det ved vandet. Her kan du nyde en middag med venner og familie med panoramaudsigt over Tønsbergs havn og mole. Kig på det aktive bådliv og de smukke huse lige ved vandet, og oplev livet i skærgården helt tæt på.

Klassiske bistroretter med et moderne twist

The Social Bar & Bistro har en bred, varieret menu bestående af klassiske bistroretter med noget for enhver smag. På trods af det klassiske udvalg er man ikke bange for at eksperimentere og tilføje et moderne twist til retterne. Hvis du ikke er så sulten, er der også mindre snacks, som du kan nyde med et glas vin eller to. Her er der noget for enhver smag – til enhver lejlighed. Hjertelig velkommen til The Social Bar & Bistro i Tønsberg.

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Ollebukta 3, 3126 Tonsberg
 • contactPhoneTelefon
  +47 33 00 41 00
 • emailContactE-mail
  q.tonsberg@strawberry.no
 • calendarReservation
  Book nu