Medlemskab
Interior at Pir Bar & Restaurant

Pir Bar & Restaurant – mad med havudsigt i Ulsteinvik

I Pir Bar & Restaurant får du serveret lækre retter, der er lavet af råvarer fra havet udenfor. Med en perfekt beliggenhed ved havet i Ulsteinvik er rammen sat for et skønt måltid med venner, familie, kæreste eller kolleger. Der er også mulighed for at leje selskabslokaler.

Råvarer fra havet

Pir Bar & Restaurant ligger i Quality Hotel™ Ulstein og er omgivet af idyllisk natur. Beliggenheden helt i bunden af ​et smukt kajområde i Ulsteinvik gør dette til et perfekt sted at nyde et godt måltid mad med din familie, vennegruppe, eller hvem du nu vil have med. Restaurantens dygtige kokke tilbereder råvarer, der er hentet direkte fra havet.

Selskabslokaler og bar

Her er råvarerne altid i centrum, og smagsoplevelserne ledsages af spændende vine – eller andre ønskede drinksalternativer. Restauranten er stilfuld og har plads til 120 gæster. Derudover findes der to separate selskabslokaler, hvor man kan samles til private eller lukkede arrangementer. Start eller afslut gerne måltidet med en omgang (eller to) i baren, der har en 18-års aldersgrænse og alle de fornødne bevillinger.

Tæt på det meste

Pir Bar & Restaurant ligger lige ved siden af ​Ulstein Arena, med klatrepark, badeland og bibliotek. Der ligger også en biograf længere væk på kajen. Lige uden for døren finder du også vejen til flere familievenlige vandreture på bjerget. Tag gerne familien med hertil før eller efter en vandretur, og nyd lækre retter, gode drinks og en fantastisk havudsigt! Restauranten har naturligvis også sin egen menu til børn.

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sjögata 10, 6065 Ulsteinvik
 • contactPhoneTelefon
  +47 70 01 30 00
 • emailContactE-mail
  q.ulstein@strawberry.no
 • calendarReservation
  Book nu