MedlemskabMine bookingerKundeservice
Small dishes to share at restaurant AMA in Helsingborg.

AMA – japanske og peruvianske smage i Helsingborg

Book nu

AMA tilbyder eksotiske smagsoplevelser i et moderne miljø midt i det centrale Helsingborg. Her kan du glæde dig til havudsigt, gode drinks samt en perfekt blanding af det japanske og sydamerikanske køkken med nordiske ingredienser.

Eksotiske smagsoplevelser

På AMA serveres der mad og drikke inspireret af Nikkei-køkkenet og det udsøgte, som havet har at tilbyde. Menuen er spækket med smagfulde retter med frisk fisk og skaldyr fra Raw Bar. Bliver du derimod mere fristet af det varme køkken, behøver du ikke være bekymret – her serveres der nemlig også kød, fisk, fjerkræ, grøntsager samt spændende kartoffelretter. Gå ikke glip af favoritter som Ceviches & Traditio Sashimi. Husk, maden klarer sig bedst, når den er i selskab med en Pisco Sour!

Restaurant med magisk havudsigt

AMA har en fantastisk beliggenhed i Helsingborg havn. Nyd mad og drikke i eftermiddagssolen på sommerens udeservering, eller slå dig ned i det åbne køkken, som er hjertet i restauranten. De eksotiske retter kombineres med lokale nordiske ingredienser, som tilsammen giver en spændende oplevelse i et moderne miljø. Til maden er der et vidunderligt udvalg af cocktails inspireret af smagene fra køkkenet - så forvent en blanding af urter, ingefær, chili og eksotiske frugter - selv på drikkevarerne.

Hvor stammer navnet AMA fra?

Navnet har sine rødder helt tilbage for over 2000 år siden, da fridykkende kvinder håndplukkede østers og perler langs den japanske kyst. Teknikken tiltrak sig opmærksomhed, og dykkerne fik navnet "AMA", som betyder "havkvinder" på japansk. Men hvordan kommer de peruvianske smage ind i blandingen? Mange japanere emigrerede til Peru i løbet af 1900-tallet, hvilket var starten på det anerkendte Nikkei-køkken - japanske retter tilberedt med peruvianske ingredienser.

Modern interior at restaurant AMA in Helsingborg. Food at restaurant AMA in Helsingborg.Exotic cocktails at restaurant AMA in Helsingborg.Dinner guests at restaurant AMA in Helsingborg.

AMA

Helsingborg

Menu

Åbningstider

Middag

Tirsdag - Torsdag: 16:00 - 22:00

Fredag - Lørdag: 16:00 - 23:00

Adresse

Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg