Medlemskab
A colorful fish dish at restaurant The Social.

Velsmagende madoplevelser i smukke Kristianstad

Skab uforglemmelige minder på den sydlige svenske østkyst med unikke madoplevelser og naturskønne omgivelser. Velkommen til Kristianstad, en destination med barer og restauranter til enhver anledning og for enhver smag.

Smage fra hele verden

Uanset om du leder efter en drink med vennerne, en luksuriøs middag med familien eller let picnicmad til at tage med på din udflugt, er du kommet til det rette sted. I Kristianstad finder du noget til stort set enhver anledning med et udvalg, der afspejler en skøn blanding af smagsoplevelser fra nær og fjern. Læn dig tilbage, og lad dig kaste ud i fantastiske mad- og drikkeoplevelser med dine nærmeste - velkommen til Kristianstad.

Bo tæt på den næste madoplevelse

Er du på gennemrejse? Sørg for at udforske Kristianstad med gåafstand til byens udvalg af barer og restauranter. På Quality Hotel™ Grand Kristianstad finder du flere fremragende muligheder bare et stenkast væk. Hvis du har svært ved at vælge, hvor I skal spise i aften, behøver du ikke lede længe eller gå langt efter et veltilberedt og velsmagende måltid. Her finder du klassiske bistroretter med et moderne twist på The Social Bar & Bistro, under samme tag.

Kristianstad

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage