Medlemskab
Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro – klassisk på moderne vis

Social stemning, godt selskab og velsmagende bistroretter! Velkommen til The Social Bar & Bistro – et socialt mødested til alle anledninger midt i byen.

Velsmagende, klassiske favoritter

The Social Bar & Bistro ligger i forbindelse med Quality Hotel™ Grand, Kristianstad, tæt på det pulserende byliv. Her bliver du mødt af en menu spækket med bistroklassikere med et moderne twist. Hvis du har ekstra meget lyst til en saftig burger, en lækker pastaret eller en frisk salat, er du kommet til det rette sted. Der er noget for hele familien, selv for de mest kræsne. Velkommen til The Social Bar & Bistro.

Din anden stue

Føl dig hjemme! I bistroen bliver du mødt af et afslappet, socialt miljø, der er perfekt til enhver anledning. Fejr noget særligt, tilbring din fyraften med kollegerne eller start weekenden på bedste vis med familien. Det er en stue for alle, uanset om du er gennemrejsende eller bor i byen. Lad din sociale side komme frem på bedste vis i selskab med god mad og drikke - midt i det centrale Kristianstad.

Sommerens gårdhave

I de varmere måneder af året åbner gårdhaven, hvor du bydes velkommen af et lyst og behageligt miljø, der tager dig til Middelhavet. Nyd en menu fuld af favoritter fra hotelbarer og lounges verden over, kombineret med god musik og en livlig atmosfære. I gårdhaven er du garanteret en vidunderlig oplevelse under stjernerne.

Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Table setting in the restaurant at Quality Hotel Grand Kristianstad.

The Social Bar & Bistro

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

 • Mandag - Lørdag

  18:00 - 22:00

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  V. Storgatan 13, 291 21 Kristianstad
 • contactPhoneTelefon
  0044-284817
 • emailContactE-mail
  kristianstad@socialbarbistro.se