MedlemskabMine bookingerKundeservice
Modern bar at Quality Hotel The Box in Linköping.

Innovativt barkoncept på The Box Bar

Velkommen til The Box Bar i Linköping! Her bliver du mødt af en afslappet atmosfære, der passer til alle lejligheder. Vælg fra en menu med kendte klassikere og signaturdrinks med et internationalt præg.

Menu med internationalt præg

På The Box Bar bliver du mødt af et moderne og innovativt koncept. Menukortet er inspireret af verdens metropoler, hvilket afspejler både barens signaturdrinks og de velkendte klassikere. Gør drinksene dig sulten? Intet problem! Baren er en del af Quality Hotel™ The Box, hvor du også finder The Box Restaurant. Vi byder dig velkommen til et sted, du aldrig behøver at forlade, når du går efter en fuldendt aften med venner og familie.

En bar til alle lejligheder

Box Bar har noget for enhver smag. Perfekt til dig, der ønsker at slappe af efter en lang dag på arbejdet, vil møde vennerne inden middagen eller har lyst til at skyde aftenen i gang med en forfriskende cocktail før en koncert i Linköping Arena. Baren ligger 2,5 km uden for Linköpings indre by, tæt på Linköping City Airport, E4 og Linköping Arena. Velkommen til The Box Bar!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Aspögatan 7, 582 78 Linköping
  • contactPhoneTelefon
    46 13 390 02 00
  • emailContactE-mail
    q.thebox@strawberry.se