Medlemskab
Schnitzel and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.

Udforsk det kulinariske udvalg i Linköping

Hvis du planlægger en tur til Linköping, kan du vælge mellem en række spisesteder, som bestemt er et besøg værd. Linköpings kulinariske udvalg har ladet sig præge af hele verden, samtidig med at de lokale er meget stolte af den klassiske mad fra regionen Östergötland.

Mad og drikke i centrum af Linköping

Hvis du bor eller har booket en overnatning i det centrale Linköping, finder du et bredt udvalg af velrenommerede spisesteder og barer inden for gåafstand. Du kan f.eks. nyde fine dining, lækre og krydrede asiatiske retter, spændende tapas med inspiration fra Middelhavet eller fantastisk kød på en afslappet bistro. Nedenfor finder du en liste over vores tips til restauranter i byen.

Opdag perlerne i udkanten af byen

I udkanten af byens centrum ligger Gamla Linköping, et frilandsmuseum, der er skabt for at bevare minderne fra svundne tider. I disse ældre bygninger, som fik nyt liv under 1900-tallets nedrivningsbølge, kan du nyde alt fra vafler til rejemadder, kødboller og klassisk svensk fika. Hvis du er tiltrukket af det svenske køkken, anbefaler vi The Box Restaurant, hvor du kan nyde klassiske svenske retter med et internationalt twist.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference