MedlemskabMine bookingerKundeservice
Indoor pool at spa hotel Quality Hotel The box in Linköping.

Vidunderlige spaoplevelser i Linköping

Linköping er en by, som byder på spændende steder og attraktioner i en behagelig afstand. Tag en tur i den gamle bydel, eller besøg en af de mange restauranter. Eller hvorfor ikke tilbringe dagen i en dejlig spa? Området har mange vidunderlige spafaciliteter, som får både krop og sjæl til at juble.

Pool og sauna midt i byen

Hygge ved poolen, saunaritual eller en afslappende ansigtsbehandling? Uanset hvilken afslappende spaoplevelse du søger, finder du den i Linköping. Et spahotel eller en spabehandling er en glimrende idé for par, venner eller kolleger, som ønsker at forkæle sig selv med det lille ekstra. Perfekt til afslapning efter en dag med sightseeing!

Afslut med en god nats søvn på hotel

Hvis du vil nyde spafølelsen i fulde drag, kan du f.eks. tjekke The Wellbox ud på Quality Hotel™ The Box i Linköping. Her finder du en udendørs pool, jacuzzi, dampbad samt en tørsauna fordelt over 600 m2 moderne spafaciliteter, hvor alle dine sanser er i fokus. Book et par nætter på hotellet, så du gør dit ophold i Linköping til noget særligt! Der er intet, som slår dét at krybe ned i en behagelig hotelseng efter et par timer i spaen for derefter at stå op til en solid morgenbuffet den næste dag.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage