MedlemskabMine bookingerKundeservice
Colourful food on being served at The Thief Restaurant in Oslo.

Stort udvalg af madoplevelser i naturskønne Östersund

Velkommen til Östersund, en destination fuld af hyggelige barer og restauranter. Her bliver du mødt af internationalt inspirerede menuer med stor fokus på de lokale råvarer – for slet ikke at tale om den fantastiske udsigt over de naturskønne omgivelser fra flere af byens restauranter og barer.

Moderne køkken med et internationalt twist

Östersund er en fantastisk maddestination, uanset selskabet eller lejligheden. Her finder du et bredt udvalg af moderne restauranter og barer med international indflydelse - og selvfølgelig kan du få et glimt af regionen Jämtland både på tallerkenen og i omgivelserne. Nyd retter med masser af lokale og sæsonsbestemte råvarer med smagsoplevelser fra nær og fjern. Planlægger du at besøge Östersund til efteråret? Så må du ikke gå glip af den årlige høstfestival, hvor du kan få inspiration fra lokale landmænd og madkunstnere.

Natur- og madoplevelser i ét

Det naturskønne område gør Östersund ideel for både foodien og den eventyrlystne. Tag på vandretur i smukke naturområder og fisk i Storsjön den ene dag, og nyd en treretters middag i særklasse den næste. Flere af de lokale barer og restauranter har en fantastisk udsigt over Storsjön og øen Fröson, så du kan bare læne dig tilbage og nyde det hele! Trænger kroppen til lidt ekstra hvile og afslapning? Så er et ophold på spahotellet Frösö Park Hotel et oplagt valg, både for afslapning og endnu flere madoplevelser.

Östersund

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage