Medlemskab
Exterior of Selma Spa by the lake in Sunne.

Restauranter og barer i naturskønne Sunne

I hjertet af Värmland finder du Sunne, en perfekt destination for dig, der leder efter varierede bar- og restaurantoplevelser. Nyd god mad og drikke i en by, der har det lille ekstra.

En blanding af madoplevelser

I smukke Sunne finder du både barer og restauranter med påvirkninger fra alle verdenshjørner. Uanset om du er i humør til retter inspireret af nær eller fjern, tør vi godt garantere, at der er muligheder, som vil overraske dine smagsløg i denne eventyrlige by. Har du en sød tand, er du kommet til det rette sted – her kan du næsten dufte dig til et af Sunnes dejlige bagerier. Velkommen til en maddestination med en stor portion charme.

Den värmlandske natur

Sunne er omgivet af fantastisk natur, ikke mindst med første parket ved Fryken. Søerne i Värmland har i kombination med de store skovarealer skabt gode forhold for råvarer såsom vildt, svampe og bær, som ofte kan ses på menukortet. Naturen byder ikke bare på värmlandske smagsoplevelser. På flere af byens restauranter og barer kan du nemlig nyde en fantastisk udsigt direkte fra din stol med noget godt i glasset – flere med søudsigt.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference