Medlemskab
The facade of Quality Hotel Skifer during winter.

Kombinér natur, aktivitet og afslapning i Oppdal

Quality Hotel™ Skifer ligger i Oppdal, omtrent to timers kørsel fra Trondheim. Oppdal besøges af feriegæster, der gerne vil nyde den fantastiske natur og Quality Hotel™ Skifer, hvor man straks falder for den gode stemning, den lækre mad og en behagelig afslapning i hotellets wellnessområde.

Rejs til Oppdal

Oppdal frister med sin smukke natur. Uanset hvor du vender dig hen, har du en vidunderlig udsigt over bjergene. Her kan du tage på tur, cykle samt prøve kræfter med river rafting, kajaksporten eller svævebanerne. Hvis du er heldig, kan du endda spotte moskusokserne! Om aftenen vender du tilbage til Quality Hotel™ Skifer, spiser en god middag og slapper af i relaxområdet. En perfekt ferie eller weekend for par, familier og virksomheder!

Hotellets komfortable wellnessafdeling

Efter en begivenhedsrig dag med sjove eventyr i naturen er det virkelig rart at hoppe i en badekåbe og slappe af i et par timer i relaxområdet på Quality Hotel™ Skifer. Start med et langt og varmt brusebad. Derefter tager du hånd om dine fødder i et fodbad. Hvis du har haft støvler eller vandrestøvler på en hel dag, vil det føles ganske fantastisk. Afslut derefter med et øjeblik i den tørre sauna eller dampbadet. Nu er du igen klar til endnu en dag i bjergene!

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Ola Setroms veg 35, 7430 Oppdal
  • contactPhoneTelefon
    +47 73 60 50 80
  • emailContactE-mail
    q.skifer@strawberry.no