Medlemskab
View from the pool at spa Stenungsbaden in Stenungsund.

Slap af på Bluewater Spa i Stenungsund

Book nu

Hvis du søger efter en klassisk spa med havet som nabo, bør du straks tjekke Bluewater Sports & Health Club. Den ligger på vestkysten omgivet af klipper og vand, og spaen er et vidunderligt sted for afslapning. Gå i sauna, svøm eller book en skøn behandling, så du kan forkæle krop og sjæl.

Kombinér dit hotelophold med spa

Gør dit hotelophold til noget helt særligt, næste gang du besøger Stenungsund og booker dig ind på et spahotel! Spa-afdelingen på Stenungsbaden Yacht Club lokker med varme pools, både inde og ude, jacuzzi, saunalandskab, saunabåde og forskellige typer behandlinger.

Forkæl dig selv med det lille ekstra

Der er også en solterrasse, hvor du kan sætte dig ned og bare nyde det dejlige skærgårdslandskab og noget godt til ganen. Benyt også gerne lejligheden til at forkæle dig selv med det lille ekstra - book tid til en dejlig massage eller ansigtsbehandling hos en af de dygtige terapeuter!

Ønsker du noget mere tempofyldt?

Som navnet Bluewater Sports & Health Club antyder, findes der også flere muligheder for lidt mere tempofyldte aktiviteter. Du kan f.eks. besøge fitnesscenteret med løbebånd, crosstrainere, cykler og håndvægte eller tilmelde dig selv og vennerne til en sjov gruppetræning. Hotelgæster har også adgang til en forhindringsbane og har ligeledes mulighed for at mødes i en beachvolley- eller tenniskamp. Velkommen til Stenungsbaden!

Outdoor jacuzzi at spa Stenungsbaden i Stenungsund.Outdoor pool at spa Stenungsbaden in Stenungsund.The terrace at spa Stenungsbaden in Stenungsund.

Stenungsbaden

Stenungsund

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Södra stenugnsön, 444 48 Stenugnssund
 • contactPhoneTelefon
  +46 303 72 68 00
 • emailContactE-mail
  hello@stenungnsbaden.se
 • calendarReservation
  Book nu