Medlemskab
Spa treatment at Skönhetsfabriken in Gothenburg city.

Luksuriøse tagpools og afslappende spa i Gøteborg

Gøteborg er kendt for sine mange seværdigheder, restauranter, smukke omgivelser og skønne bypuls. Men det er også en by fuld af tagterrassepools og spaanlæg, der inviterer dig til at slappe af. Uanset om du rejser alene, med din familie, partner eller venner, er der en spa for alle!

Noget for alle spapersonligheder

Fra luksuriøse svævende tagpools på Avalon Hotel til spafaciliteter med skræddersyede behandlinger på Clarion Hotel® Post – du behøver ikke lede længe for at finde det, du leder efter inden for spa og wellness. Gøteborg byder på en række afslappende oplevelser. Nogle bassiner er rolige med kun vandets krusninger som musik, mens andre er åbne for både store og små eller byder på partybeats.

Top dit hotelophold af med et spabesøg

Går du efter en Gøteborg-tur ud over det sædvanlige? Så book en overnatning med spa eller pool, og gør hotellet til rejsens centrum. Mange spaanlæg tilbyder også dagskort til dem, der ikke bor på hotellet, så alle kan nyde den dejlige sauna, en dukkert i poolen eller et forfriskende isbad. Hvad kunne være mere vidunderligt end at svøbe sig i badekåben og tage elevatoren op til en pool på taget og se ud over byen med et glas bobler i hånden? Velkommen til Gøteborg!