Medlemskab
Fresh oysters at restaurant Norda.

Gøteborgs mest populære restauranter og barer

Byen Gøteborg, der er over 400 år gammel, vokser stadig både i højden og bredden. Her er der en masse fantastisk mad og drikke at vælge imellem. Har du en forkærlighed for havets fornøjelser? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Vestkystens hovedstad

Gøteborg har et bredt udvalg af fisk og skaldyr. Derfor er det ikke så mærkeligt, at det er netop her, du finder nogle af Sveriges lækreste og mest kendte rejesandwich. Tjek Avalons restaurant og Brasserie P, for her bliver du ikke skuffet. Gøteborg er også fødestedet for fastfoodretten "En halv special", som med fordel serveres med hjemmelavet mos, vestkystsalat og en Pucko. Men udover disse retter har byen en levende restaurantscene med noget godt for enhver smag.

Drottningtorgets pompøse posthus

Lige ved Gøteborgs centralstation, midt på Drottningtorget og med de blå sporvogne som nærmeste nabo, ligger det over 100 år gamle posthus. Denne skønhed er nu stedet for det moderne designhotel Clarion Hotel® Post med byens bedste terrasse, populære barer og prisvindende restauranter. Hos Norda møder den svenske vestkyst den amerikanske østkyst, og hos VRÅ kan du nyde lokale og økologiske råvarer med inspiration og smag fra Japan.

Tagbarer og asiatiske madrejser

Gøteborgs bedste tagbar og udsigt findes oppe på TaKeT, med altid glade gøteborgere i baren. Dette er også hjemstedet for den asiatisk inspirerede restaurant OGBG med en første sal placeret ud mod havnen. Overfor, på den anden side af Göta-floden, finder du den nyåbnede restaurant Fei, der ligger på 10. etage. En kinesisk madoplevelse i verdensklasse venter på dig. Læs mere om Gøteborgs mest populære restauranter og barer nedenfor.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference