MedlemskabMine bookingerKundeservice
Oysters on a beautiful plate.

Restaurant VRÅ – japansk smagsoplevelse i Gøteborg

Book nu

I hjertet af Gøteborg finder du VRÅ med plads til alle. Restauranten er unik, innovativ og prisvindende med en nordisk og japansk gastronomi i verdensklasse. Der serveres alt fra à la carte og tasting menu til dumplings og håndplukkede lokale østers.

Respekt for hav, jord og håndværk

VRÅ deler det japanske køkkens respekt for havet, jorden og håndværket. Sofia B Olsson og hendes kolleger vælger råvarer efter sæson; fisk, østers, skaldyr, tang og grøntsager fra lokale producenter. Her forenes den japanske madlavningsfilosofi med det svenske vestkystens skatkammer af fisk og skaldyr. Smagsoplevelsen fuldendes, når maden matches med drikkevarer fra VRÅ's omhyggeligt kuraterede liste over vine og store udvalg af sake.

En forestilling for alle sanser

I restaurantmiljøet spiller den gamle posthals originale indretning sammen med stilrene asiatiske elementer. Detaljerne af træ, glas og blanke metaloverflader skaber en åben og elegant atmosfære. Som gæst har du fuldt indblik i det åbne køkken, hvor du kan følge med i, hvordan kokkene tilbereder maden. Restaurant VRÅ befinder sig i den smukke gamle posthal, som nu er blevet et hotel – nærmere bestemt Clarion Hotel® Post.

Høje ambitioner og fokus på bæredygtighed

VRÅ har en klar vision om bæredygtighed. Maden på menuen er bæredygtig, sporbar og økologisk. Midt i Göteborg finder du en VRÅ med plads til alle. Restauranten er unik, innovativ og prisvindende med nordisk og japansk gastronomi i verdensklasse. Her serveres alt fra à la carte og smagsmenuer til dumplings og håndplukkede lokale østers. Bæredygtighedsambitionen gælder ikke kun restaurantens klimapåvirkning, men også ligestillingen. Hos VRÅ arbejder der flere kvinder end i de fleste andre restaurantkøkkener.

Modern interior at restaurant VRÅ in Gothenburg. Food at restaurant VRÅ in Gothenburg. Fish dish at restaurant VRÅ in Gothenburg

VRÅ

Gøteborg

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 61 90 60
 • emailContactE-mail
  boka@restaurangvra.se
 • calendarBordreservation
  Book nu