Medlemskab
Sea view from rooftop bar TaKeT in Gothenburg.

TaKeT – en levende rooftop-bar i Gøteborgs havn

TaKeT er det perfekte mødested i Gøteborg med en fantastisk udsigt over hele havneindløbet. Mød kollegerne til en fyraftensøl, din kæreste til en drink i solnedgangen eller vennerne til en aften med gode drinks i en levende atmosfære.

Verdens bedste party-rooftop

Vil du opleve verdens bedste rooftop-bar til festlige anledninger? Så er du med valget af TaKeT kommet til det rette sted, ifølge The Rooftop Guide. Med et dejlig grønt område, overdækning - da regn i Gøteborg ikke er usædvanligt - og en cool stemning er TaKeT et must for dig, som er ude efter en selskabelig bar med spændende events. I baren serveres der gode drinks, fadøl, bobler og vin. Den konstant levende atmosfære skrues yderligere op ved barens DJ- og eventaftener.

Smuk udsigt over Göta älv.

Tagbaren ligger på 7. etage på Comfort Hotel® Göteborg med en storslået udsigt over Göta älv. Her bydes der uafbrudt på smukke solnedgange. Skal du fejre noget specielt, eller leder du efter et sted at samle kollegerne til en unik firmafest? Så er du hjerteligt velkommen til at booke TaKeT. Saml dine venner, og skab sjove minder på TaKeT, som du aldrig glemmer! Kontakt TaKeT for mere information og booking.

View of rooftop bar TaKeT from above in Gothenburg.

TaKeT

Gøteborg

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Skeppsbroplatsen 1, 411 21 Göteborg
 • emailContactE-mail
  taket@strawberry.se
 • Åbningstider

  TaKeTs åbningstider varierer alt efter vejret. Vil du holde dig opdateret? Følg TaKeT på Instagram!

  Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.