strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Modern interior at restaurant Fei in Gothenburg.

Fei – en kinesisk madoplevelse i verdensklasse

Book nu

Da restaurant Fei åbnede på Lindholmen i efteråret 2022, blev Gøteborgs position som maddestination forstærket. Øverst oppe på 10. etage med en magisk udsigt over Göta älv kan du opleve en autentisk kinesisk madoplevelse, som du sent vil glemme.

Prisbelønnede og håndplukkede kokke

Fei er en moderne og ambitiøs restaurant på Lindholmen i Gøteborg med en målsætning om at være ledestjerne for kinesisk madlavning i Norden. Restauranten er en øjenåbner for dig, som gerne vil opleve en autentisk kinesisk madoplevelse - langt ud over det sædvanlige. Det kinesiske kokketeam er både prisbelønnet og håndplukket, og i køkkenet regerer køkkenchefen Guowei Zhou fra Shandongprovinsen i det nordlige Kina.

Tre kinesiske køkkener

Menuen består af sharing-retter fra tre af Kinas otte store køkkener: Kantonesisk, Sichuan og Zhejiang. Derudover tilbydes der retter, som starter måltidet, samt suppe for at bygge bro til de varme retter, der er måltidets højdepunkt. Hvis du har lyst, kan du bestille "Fei Experience", som er en fantastisk smagemenu, som bliver godt suppleret af te, Shaoing risvin og Baijiu - en genvej lige ind i Kinas mad- og drikkekultur.

Food at a table at restaurant Fei in Gothenburg.Drinks in the bar at restaurant Fei in Gothenburg, Sweden.Food at restaurant Fei in Gothenburg, Clarion Hotel The Pier. Wine selection at restaurant Fei in Gothenburg.

Fei

Gøteborg

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Pumpgatan 5, 417 55 Göteborg
 • contactPhoneTelefon
  +46 31 305 01 37
 • emailContactE-mail
  info@feirestaurant.com
 • calendarReservation
  Book nu