Nu starter årets Pridefestivaler endelig, og i år fejrer hele Strawberry ekstra meget!

petter-stordalen-marte-garmann-featured.jpg
Petter A. Stordalen: Foto: Marte Garmann

For vores grundlægger, Petter A. Stordalen, er Pride et af årets vigtigste events. For ham er det en selvfølge, at firmaet skal sponsorere Pride:– For os betyder mangfoldighed en bedre kultur, siger han.I år er vi stolte og glade over, at hele Strawberry er en af hovedsponsorerne til Pride. Vores kæde Clarion Hotel® har tidligere sponsoreret Pride i flere år, men i år er det hele Strawberry, der står bag.


Petter A. Stordalen har altid set fordelene med et inkluderende miljø


– Jeg har fyldt mit hus, mit kontor og mine hoteller med bøsser, lesbiske og alle regnbuens børn. Tolerance skaber tryghed, tryghed giver åbenhed. Et åbent rum til at være anderledes. Vi ser, at en farverig arbejdsplads skaber farverige løsning, sagde han forud for et tidligere års Pride.


Forud for Pride fortæller Stordalen, hvorfor disse værdier er så vigtige at fremhæve og fejre


– Strawberry sponsorerer Pride, fordi vi vil fortælle til verden, at vores dør altid er åben, uanset hvem du elsker eller hvordan du identificerer dig. Vi hæver stemmen for ligestilling, tolerance og at alle mennesker er lige meget værd. Det spiller ingen rolle om du hedder Ali eller Ole, Kari eller Per, er hund- eller kattemenneske, homo, hetero, bi eller trans, flygtning eller handikappet – der er plads til dig på Strawberry.


pride-women-balloons-helsinki-parade.jpg


Vil du vide mere om den spraglede folkefest, Pride? Læs om historiske øjeblikke, Pride-sange og meget mere!


For Petter A. Stordalen bygges en god firmakultur på mangfoldighed:__


– I Strawberry er mangfoldighed synonym med god kultur. Mennesker med forskellige baggrunde, kompetencer, religion, seksuel orientering og sprog bidrager til at skabe bedre løsninger, bedre arbejdspladser og bedre gæsteoplevelser. Derfor hejser vi med stor stolthed de regnbuefarvede flag under Pride.


Som officiel partner til Pride, er der arrangeret en mængde aktiviteter på vores hoteller, både festlige og mere alvorlige


– Hele Strawberry fejrer Pride, men hotellerne bestemmer selv hvordan. Nogle hejser flag, andra har enorme vogne i paraden, mens andre byder ind til seminarer. Det vigtigste er ikke hvordan, men at vi tager stilling til mangfoldighed. Jeg glæder mig til at se, hvad hotellerne finder på.


Og når vi beder Petter om at fortælle et minde fra tidligere Pride-festivaler, så er det en stærk begivenhed fra 2016, der dukker op


– Clarion Hotel® Signs forsøg på at lave verdens største Pride-flag i Stockholm 2016 stikker jo ud. Forsøger skete kort tid efter skyderierne på en gayklub i Orlando, og det er derfor ekstra stærkt, at 150 personer deltog for at vise sin støtte til Pride og mangfoldighed. Det blev en speciel, men inkluderende og vigtig, markering, som jeg sent glemmer.
Strawberry – stolt partner til Pride


Hos Strawberry er du velkommen lige som du er. Vi er overbeviste om, at vores gæsters og medarbejderes forskelligheder bidrager til at skabe unikke hoteloplevelser og magiske møder. Mangfoldighed gør os bedre. Vores dør står altid åben.


Her findes der plads til alle.