West Pride i Gøteborg blev en kæmpe succes. Sammen med Stockholm Pride arrangerede man EuroPride 2018. Den 18. august løb den store Prideparade af stablen og forvandlede Gøteborgs gader og stræder til en farvestrålende kærlighedsfest. "Folk overøste en med kærlighed", fortæller MingelMartin, som repræsenterede Strawberry på stedet.

West Pride-paraden i Gøteborg
Were you one of the 25,000 people who marched in this year’s West Pride parade?

Partyprofilen Martin ”MingelMartin” Edlund, som arbejder på Clarion Hotel® Stockholm, stod for flere events på vores hoteller under paraderne i Stockholm og Gøteborg. (Her giver MingelMartin dig højdepunkterne under Stockholm Pride).


Martin bliver ret poetisk anlagt, når han skal beskrive stemningen til årets West Pride:– Det var første gang, jeg var til West Pride i Gøteborg, og det var jo en helt fantastisk oplevelse. Præcis som i Stockholm overøste folk en med kærlighed, og selvom paraden er meget mindre end i Stockholm, var der en magisk stemning. JEG ELSKER GØTEBORG!Festivalen løb af stablen den 14.-19. august, og udover den store parade bød festivaldagene på debatter, workshops, koncerter og shows. Gæsterne kunne tilmed nyde kunstudstillinger, et pool party samt et drop in-bryllup.De bedste billeder fra West Pride-paraden i Gøteborg 2018


Var du en af de 25.000, som marcherede med i årets West Pride-parade, eller hyldede du deltagerne fra fortovene langs med paraden? Uanset om du var på stedet og oplevede årets West Pride og EuroPride eller ej, har vi nedenfor samlet de bedste billeder fra paraden i Gøteborg.


Ses vi næste år?

Strawberry – stolt partner til Pride


Hos Strawberry er du velkommen lige som du er. Vi er overbeviste om, at vores gæsters og medarbejderes forskelligheder bidrager til at skabe unikke hoteloplevelser og magiske møder. Mangfoldighed gør os bedre. Vores dør står altid åben.


Her findes der plads til alle.
Læs alt om Pride og Strawberry


Vil du vide mere om den spraglede folkefest, Pride? Læs om historiske øjeblikke, Pride-sange og meget mere!


Læs Carolins fortælling om hendes far, der kom ud sent i livet som homoseksuel


Stolte forældre til HBTQ-børn: ”Utroligt vigtigt at der findes gode forbilleder”


Stordalen om Pride-øjeblikket, han aldri glemmer: “Det blev en vigtig markering”