Fra sommeren 2019 kan du tjekke ind på Clarion Hotel® Oslo som åbner i Norges hovedstads nyeste bydel, Bjørvika. Dette vil være hotellet for dig som kan lide at være omgivet af kunst- og kulturoplevelser. Hotellets naboer er Operahuset og Munchmuseet, og i lobbyen vil der hænge et originalt Munch-værk.

Facade Clarion Hotel Oslo rendered

Byens nye galleri


Ja, du læste rigtigt! Clarion Hotel® Oslo går ikke stille med dørene når det åbner, og det bliver det første hotel med et originalt kunstværk signeret af Edvard Munch i lobbyen. Dette er på baggrund af at Clarion Hotel Oslo og Clarion Hotel® The Hub er blandt det nye Munchmuseums hovedsponsorer.


Og kunstoplevelsen stopper ikke der! Hotellet kommer til at have en permanent kunstudstilling samt midlertidige udstillinger og forskellige arrangementer – alt sammen i samarbejde med Oslos kulturinstitutioner.


Clarion Hotel Oslo lobbyLobbyen på Clarion Hotel® Oslo. Se frem til design i verdensklasse.


Unik beliggenhed


Rejser du med tog eller bus til Oslo Hovedbanegård, har du ikke langt til din hyggelige overnatning i byen. Efter 500 meter er du fremme ved hotellet i Bjørvika, lige ved “stregkodekvarteret” Barcode. Hotellets naboer er Operahuset, det nye Munchmuseum som åbner i 2020 samt Oslofjorden.


CL Oslo standard dbl romSådan kommer et standard-dobbeltværelse til at se ud.


255 værelser, suiter og moderne konferencefaciliteter


Business, pleasure eller en særlig anledning? Hotellet har 255 værelser, lækre suiter og kapacitet til 1200 konferencedeltagere spredt ud over 1500 kvadratmeter. Tag træningstøjet med hvis du har lyst, for her er der også et veludstyret træningsrum.


Shutter Bar


Shutter Bar bliver stedet hvor du kigger forbi når du vil have noget godt at drikke. I sommerhalvåret kan du tage solcreme og solbriller på, slå dig ned ved udendørsserveringen og nyde solstrålerne som genspejles fra operabygningens tag.


Clarion Hotel Oslo shutter barSkulle det være en drink? Velkommen til Shutter Bar.


Velkommen til Clarion Hotel® Oslo!
Planlægger du en tur til Norges hovedstad før hotellet åbner? Se vores udvalg af hoteller i Oslo her!