22. maj 2023 bliver en stor dag. Her lægger vi Nordic Choice Hotels på hylden for altid og ændrer navn til Strawberry. Men frygt ej! Som medlem får du udelukkende fordele ved vores overgang til Strawberry. Læs her, hvorfor vi skifter til Strawberry, og hvad du som medlem får ud af det.

Breakfast in bed at Clarion Hotel Winn's suite.

Om et par uger skriver vi et nyt kapitel, og med det får hele bogen et nyt navn: Nordic Choice Hotels bliver til Strawberry. Måske fangede du allerede dette sidste sommer, da nyheden sprang som en ballon. Der er dog sket meget siden da. Planlægning, planlægning og endnu mere planlægning - og nu er tiden så kommet. Den 22. maj 2023 bliver vi endelig til Strawberry - og der venter masser af spændende nyheder! Vi lover, at der bliver taget hånd om dit medlemskab - bedre end nogensinde.

Før du læser videre, vil vi derfor gerne forsikre dig om følgende:

  • Der sker ikke noget med de bonuspoint, du har optjent som medlem - de bliver, hvor de er
  • Ingen af dine nuværende medlemsfordele forsvinder, der kommer blot endnu flere
  • Intet forsvinder. Af noget. Alt bliver bare bedre – og mere til

Nu ånder du måske lettet op, men du er sikkert også nysgerrig efter at høre, hvad du ellers har i vente, når Nordic Choice Hotels forsvinder fra både appen, hjemmesiden og de e-mails, du jævnligt modtager... Du finder svarene lidt længere nede. Først vil vil gerne fortælle dig lidt mere om, hvorfor vi ændrer navn..

Petter Stordalen at stage at VK 2023_16_9Petter Stordalen taler om Strawberry på scenen foran 3.000 medarbejdere ved en intern konference i vinteren 2023.

Hvorfor lige netop Strawberry?

Selvom man driver en koncern, der er i konstant vækst, bør det ikke være en sovepude. Det var tid til fornyelse, og chefen himself, Petter Stordalen, har dette at sige om ændringen:

  • Vækst er en del af virksomhedens DNA, og hvis vi skal fortsætte den fantastiske vækst, som vi har haft de seneste 25 år, kræver det forandringer. Det er ikke længere nok bare at tilpasse sig. Vi skal være med i førerfeltet. Vi stræber efter at være den bedste i klassen, når det kommer til hoteloplevelser. Og vi skal oftere kunne udfordre vores rolle som rejselivsaktør med det mål at blive mere relevante for flere gæster. Derfor markerer Strawberry en ny og spændende æra for os.

Hoteleventyret startede for 25 år siden med ét hotel, men tæller i dag omkring 17.000 ansatte og langt over 200 hoteller, herunder et stort udvalg af restauranter, barer, caféer, sociale zoner, fitnesscentre, spa, møde- og konferencelokaler samt eventområder med mere. Dette giver utallige muligheder for at give vores gæster mindeværdige oplevelser, og det er dét, Strawberry skal udnytte fuldt ud.

Strawberry - hvad sker der?

Vi har altid været og vil fortsat være en rebel i hotelbranchen – men vi tager nu vores vision skridtet videre. Det er ikke uden grund, at vi nu skal placeres fast under kategorien “More to explore”. Strawberry skal repræsentere et stort udvalg af oplevelser. Vi taler om en portal ikke kun for hotelbookinger, men også for møder og konferencer i alle former og faconer, et stort udvalg af restauranter og barer, alt, hvad der er af vidunderlige oplevelser inden for spa og velvære, unikke events, arrangementer og partneroplevelser. Sidst, men ikke mindst får alle vores medlemmer helt nye fordele.

Via vores app og hjemmeside får alle – især medlemmer – adgang til oplevelser i hele Norden. Der venter også flere fordele, som rækker ud over de nordiske grænser. Stay tuned.. Vi vover gerne påstanden, at Strawberry kommer til at gøre livet ekstra behageligt for dig. Det bliver:

  • Langt sjovere
  • Mere meningsfuldt
  • Og super spændende

...Og hvem vil ikke gerne have et sjovere, mere meningsfuldt og mere spændende liv?

Torgeir Silseth at VK stage 2023_16_9Torgeir Silseth fortæller om virksomhedens fremtidsplaner - også han på scenen foran 3.000 medarbejdere i vinteren 2023.

Så hvad kommer alt dette til at betyde for mit medlemskab?

Som nævnt ovenfor vil intet blive fjernet fra dit nuværende medlemskab. Der sker kort og godt ingen ændringer af dit medlemsniveau, dine bonuspoint, dine fordele, dine bookinger, og det påvirker heller ikke hotelnavne og hotelkæder på nuværende tidspunkt. Vores anden chef, administrerende direktør Torgeir Silseth, har dette at sige om den nye æra og om medlemskab:

  • Nu går vores virksomhed ind i en ny æra, hvor vi skal møde fremtidens turisme, og så gælder det for os om at skabe et endnu mere attraktivt medlemskab med produkter og tilbud, der er tilpasset fremtidens gæst. Samtidig vil vi bygge videre på kernen i alt, hvad det nuværende Nordic Choice Hotels står for; bæredygtighed, mangfoldighed og inklusion samt dét at give alle individer en chance og kæmpe mod eksklusion.

PS: Det er ikke sådan, at vi bliver renset for partnere og gode partnerfordele, blot fordi vi skifter navn - tværtimod! Stay tuned...

Men hallo... hvad sker der med mit Nordic Choice Club Mastercard?

Dit Mastercard bliver en del af en ny og spændende rejse. Det er måske ingen overraskelse, at kortet får et nyt design, men når det gælder alle de andre spændende informationer om Strawberry Mastercard, holder vi stadig kortene tæt ind til kroppen. Så vi kan blot sige: Bliv hængende! Vi kan dog afsløre én ting, hvis du spekulerer på, om du stadig indsamler point, hver gang du bruger kortet. Hertil kan vi kun svare klart og tydeligt: JA, det får du. Vi kunne da ikke drømme om, at det skulle være anderledes!

Velkommen til en ny æra!

En ny æra er skudt i gang, og vi glæder os ekstremt meget til at vise dig ALT, hvad vi har i støbeskeen. Hold øje med de kommende uger, hvor vi afslører flere af de spændende nyheder, der venter med Strawberry - og du kan godt glæde dig. Sæt kryds i kalenderen ved d. 22. maj! Har vi en date? To be continued…