Det unikke og japansk-inspirerede spahotel Yasuragi har nu åbnet sine døre på ny efter måneders renovering. Man har bevaret det attraktive og harmoniske koncept, men inviterer nu indenfor i et nyt og mere japansk miljø med fokus på det afslappende aspekt. Yasuragi venter på dig i udkanten af fyrreskoven, ved havet lige uden for Stockholm.

Yasuragi – stedet, man længes efter


I 20 år har Yasuragi været det sted, hvor man søger hen for at glemme hverdagen for en stund og bare slappe af. I disse 20 år har det japanske bad været grundstenen i konceptet Yasuragi, og det bliver det ved med at være.


En del af det nye og mere harmoniske japanske bad.


Nye oplevelser med inspiration fra Japan


Vejen mod det nye Yasuragi begyndte for et år siden via en rejse til Japan, hvor der blev samlet masser af inspiration. Hotelombygningen var ved vejs ende den 1. januar 2018, hvor hotellet åbnede på ny efter flere måneders renovering. Ombygningen har givet Yasuragi et nyt velkomstområde samt flere og nye muligheder for bad og afkobling."det japanske bad har været grundstenen i konceptet Yasuragi"Ligesom tidligere begynder du din spaoplevelse med en japansk vask. Efter denne har du flere valgmulighder. Lyder det herligt med et kulsyreholdigt bad? Eller et afslappende bad i vores varme kælder med udsigt over klippen, som Yasuragi hviler på? Måske fristes du af sovesaunaen, som holder en behagelig varme på ca. 43 grader? Eller et japansk fodbad? Uanset hvad der frister, skal du nok få slappet helt af, når du besøger Yasuragi og det japanske bad.


Yukata


Selvom hotellets omgivelser har forandret sig, er der visse ting, der består. Eksempelvis yukataen, badetøjet og tøflerne, som du får udleveret ved check-in. En yukata er en japansk bomuldskåbe, som du bærer under hele opholdet, selv ved restaurantbesøg.


Tanken med, at alle bærer ens yukata og badetøj, er at skabe enkelhed, så det bliver lettere at slappe af og bare fokusere på selve nydelsen.


Ny vegansk restaurant


Foruden de nye japanske badefaciliteter, de afslappende omgivelser og det nye velkomstområde har Yasuragi en helt ny vegansk restaurant – Saishoku, som meget passende betyder grøntsagsspisere på japansk. I restauranten er der 40 pladser, og der tilbydes en menu bestående af rawfood og veganske retter. Restauranten ligger i forlængelse af badet, og tanken er, at det skal være nemt for gæsterne på Yasuragi at kigge forbi for at opleve noget ekstra i forbindelse med besøget.À la carte-restauranten og Teppanyaki Kiri er stadig på hotellet, men restaurantmiljøerne er moderniseret.


Restaurant Saishoku Yasuragi_16_9


Yasuragi har et stort fokus på holdbarhed. Derfor serveres der retter med lokale og årstidsbestemte råvarer.