Når du googler "Karaoke Helsinki" får du 4,93 millioner treff på 0.67 sekunder. Så ja, finner har også andre interesser end varme saunaer. Vi har gravet dybere og fundet frem til nogle af de allerbedste karaokebarer i Finlands hovedstad. Læs om dem her!

Girls singing karaoke
Til dig, som skal til Helsinki snart, har vi nu fundet til karaokebarer, som du ikke må gå glip af!

Vi danskere forstår selvfølgelig hypen med karaoke. At samles med venner, få noget godt at spise og drikke imens man synger af sine lungers fulde kraft.

Book din hotelnat i Helsinki her!

1. Karaokebar Pataassa

Adresse: Snellmaninkatu 13

En klassisk karaokebar: musik, mikrofoner og drinks. Indretningen er ikke noget særligt, men besøgene fortæller en del om stedet ... En gæst skrev i sin anmeldelse: "Det her er stedet, du bare hader og ELSKER på samme tid." Baren er særligt populær på fredage og lørdage, og den skal opleves! Ligger i området Kruununhaka.

2. Wallis Karaoke Bar

Adresse: Kanavaranta 7 e 22

Wallis Karaoke Bar er med sin havudsigt og varme og hyggelige atmosfære noget helt særligt. Der er ikke noget at sige til, at stedet er populært og lokker en masse dygtige sangere til. Her kan man booke bord og bås for at sikre sig en plads. Baren ligger på Katajanokka-halvøen, og den har åbent alle ugens dage.

Kig ind på Wallis Karaoke Bar, og book din bås her!

Wallis Karaoke Bar i Helsinki
Wallis Karaoke Bar!

3. Singer’s Karaoke Bar

Adresse: Lonnrotin puistikko 1

Denne karaokebar ligger meget centralt i Helsinki. For dig, som har god kendskab til Helsinki: Den er tæt på Lönnrotparken. Venlig atmosfære, bredt sangudvalg og en rigtig scene, der får den mest uvante sanger til at føle sig som en stjerne. Lidt dyrere end andre karaokebarer, men alle pengene værd! Hvis du får lyst til at danse, skal du bare gå ned ad trappen, så står dansegulvet klar til dig.

4. Karaokebar Anna K

Adresse: Annankatu 23

Anna K er en lille og hyggelig karaokebar, som ligger ganske centralt, tæt på området Kamppi. Passer til jer, som ikke er ude efter det største publikum. Åbent mandag til lørdag!

5. Karaokebar Jone’s

Adresse: Kaisaniemenkatu 13

Midt i city, tæt på tog- og sporvognsstationen og den hvide katedral finder du Karaokebar Jone's. En bar med autentisk og gammeldags indretning. Åbent alle ugens aftener og nætter undtagen mandage.

6. Karaokebar Restroom

Adresse: Tehtaankatu 23 A

Den lille fritstående murbygning blev opført i 1952 som et offentligt toilet i forbindelse med Sommer-OL i Helsinki, men nu har den i stedet fået æren at blive til en karaokebar. Der er plads til cirka 30-40 personer, og ifølge en hemmelig kilde er det den finske Formel 1-stjerne Kimi Räikkönens favoritbar ... Restroom er en populær karaokebar fyldt med karaokeentusiaster.

7. Kaivopihan Karaokekellari

Adresse: Mannerheimintie 3

En centralt placeret karaokebar, tæt på Helsinkis banegård. Med hele tre scener har du tredoblet mulighederne for at få sunget! Energiske og venlige karaokeværter holder energiniveauet helt i top i baren. For den nye karaokebesøger er der to øvebåse, hvor du kan prøve stemmebåndet af, inden det går løs på scenen.

Karaokebar i Finland Picture from: Kaivopihan Karaokekellari

8. Karaokebar Yokopeli

Adresse: Fabianinkatu 17

Meget lille, men meget hyggelig karaokebar med virkelig gode priser i baren. Ligger tæt på Esplanadi, designmuseet og Hotel F6(!) Har åbent om aftenen tirsdag til lørdag.

9. KGB-Club

Adresse: Hallituskatu 3

En LGBT-venlig karaokebar med en skøn atmosfære og et stort udvalg af finske sange! De engelsksprogede sange er dog i mindretal ... Har åbent fredage og lørdage 22:00 - 04:00.

10. Erottaja Night

Adresse: Erottajankatu 15/17

En karaokebar og natklub, som har åbent 20:00 - 04:00 alle ugens dage. Ligger meget tæt på Esplanadi og Hotel F6.


Bubblare - Karaokebar Populus

Adresse: Aleksis Kivis gata 22

En karaokebar for dem, der ikke ønsker at begrænse sangevnerne til sene weekendsaftener. Dette sted har åbent døgnet rundt - alle ugens dage! Men hvis du vil have fest og livlig stemning, så gør du bedst i at komme en sen weekendaften. Ligger et stykke udenfor centrum.


Klar på en karaokeweekend i Helsinki? Book din hotelovernatning til den garanteret bedste pris her!