Medlemskab

Bar

Kämp Bar: En af Helsinkis ældste klassiske barer

På et af byens mest luksuriøse hoteller finder du den finske hovedstad mest ærværdige samlingssted.

Bartender behind the bar at Kämp Bar in Helsinki.
  • "Hotellet har en meget lang historie."

  • "Det åbnede i 1887, og baren kom året efter og tilbød primært salg af tysk øl, da ejeren, hr. Kämp, var tysk," siger Joona Kurkela, barchef på Kämp Bar.

  • Baren ligger på første sal i det prestigefyldte og historiske Hotel Kämp og har udsigt over den idylliske Esplanade Park.

Helsinkis dagligstue

I mange år var Kämp Bar et samlingssted for byens bedre borgerskab, herunder mange kendte finske kunstnere og forfattere. I dag er klientellet mere mangfoldigt, men baren har formået at bevare sin atmosfære og historie.


"På en måde er den stadig Helsinkis dagligstue. Alle i byen kender Kämp Bar. Det er en klassisk amerikansk bar med en rig historie. Faktisk er den en ganske særlig hotelbar, fordi størstedelen af vores gæster, er lokale," fortsætter Joona.


"Vi er kendt i hele byen for fremragende service og udsøgte drikkevarer, både med og uden alkohol. Vi stræber altid efter at levere en enestående service. Alle er velkomne her," tilføjer Joona.

Champagne og vin til alle

Ud over klassiske cocktails tilbyder Kämp Bar et bredt udvalg af vin og champagne. Faktisk har de omkring 100 forskellige typer champagne.


"Her har vi vin og champagne i alle prisklasser, og vinkortet er på omkring 60-70 sider. Jeg vil vove den påstand, at vi har et af byens bedste og mest omfattende vinkort. Det er næsten umuligt ikke at finde noget, man kan lide her," siger Joona med stolthed.


Barchefen tilføjer, at personalet lytter nøje til deres gæster, når de vælger vine på listen. Desuden har hotellet har en sommelier, der bidrager med ekspertviden.


"Vi arbejder også tæt sammen med hotellets restaurant, Brasserie Kämp, når vi udvælger de bedste muligheder for vores gæster."


Desuden tilbyder baren et bredt udvalg af gin, især finsk gin.


"Gin og tonic med lokal gin er meget populært. Vi har omkring 20 slags gin, både velkendte og mindre kendte mærker."


Bo på Hotel Kämp.

Colorful drinks at Kämp Bar in Helsinki.
  • Smuk udendørs terrasse

    Kämp Bar ligger i hjertet af Helsinki centrum og har en smuk udendørs terrasse.

  • Her kan du sidde og nyde en klassisk cocktail i solen og samtidig kigge på mennesker i Esplanade Park.

  • "Vi har omkring 180 pladser, når vores udendørs terrasse er åben. Den er meget populær, især om sommeren, hvor den er næsten fyldt hele dagen."

  • "Baren er det perfekte sted at nyde vejret," siger Joona.

Red drink at Kämp Bar in Helsinki.Friends enjoying colorful drinks at Kämp Bar in Helsinki.Unique and fun cocktail at Kämp Bar in Helsinki.

Kämp Bar

Helsinki

Seneste indlæg