Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Happy Dog

En fredelig nytårsaften er lig med en Happy Dog! Velkommen til Clarion Hotel Copenhagen Airport!

Priser

1995 kr. for et standardværelse for 2 personer inkl. 1 hund

1895 kr. for et standardværelse til 1 person inkl. 1 hund

Fyrværkerifrit nytår for dig & din hund på Clarion Hotel Copenhagen Airport!

Oplev en rolig og hyggelig nytårsaften i lækre omgivelser sammen med jeres hund og book denne "HAPPY DOG" pakke. Med vores beliggenhed i Københavns Lufthavn er vi ikke centrum for byens fyrværkeri og nytårsfester, og vores lydisolerede vinduer med mørklægningsgardiner fra gulv til loft holder støj og lys ude, så både jeres hund og I kan få en aften uden stress.

Vi stiller en hundeskål til rådighed, men vi anbefaler, at I selv medbringer egen hundemad, da jeres hund trives bedst med den kost, som den plejer at få.

Året skal selvfølgelig sluttes af med manér, og dertil hører lækker mad og drikke. I år tilbyder vi en overdådig nytårsbuffet i vores restaurant (ikke inkluderet i prisen). 

Desværre har hunde ikke adgang i restauranten, men hvis I ønsker at spise sammen med jeres hund, kan I altid bestille vores lækre nytårsmenu som roomservice og få serveret maden direkte på værelset. 

Næste morgen den 1. januar 2024 står den store morgenbuffet klar med alverdens lækkerier, og efter morgenmaden kan I snuppe en rask gåtur ved vandet - Amager Strand ligger blot 10 min fra hotellet.

Notér gerne om I ønsker at booke bord i vores restaurant eller få roomservice på aftenen.

Obs: Middag og drikkevarer er ikke inkluderet i pakken, men hvis du allerede nu ved, at du ønsker at bestille bord i vores restaurant eller roomservice på værelset med din hund, så notér det gerne i bookingen. Menuerne  samt priser udsendes via email i starten af november. 

Pakken inkluderer:

  • 1 overnatning i delt dobbeltværelse
  • Stor morgenbuffet 1. januar
  • Fri adgang til fitness faciliteter
  • Gratis wi-fi på hele hotellet
Vilkår og betingelser

Prisen er pr. værelse og inkluderer morgenmad. 1 hund kan medbringes uden beregning, mens der er et tillægsgebyr for hund nr. 2 på kr. 350. Max. 2 hunde pr. værelse. Nytårsmenu i restaurant eller med roomservice skal købes separat. Vi tager forbehold for udsolgte værelser. Tilbuddet gælder ikke i kombination med andre tilbud og rabatter.

Send anmodning

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.1.018 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.